Technologie

Technologie

Geautomatiseerde scheuranalyse met behulp van de nieuwste technologiën. Proven technology! Geen wisselende opnames en afwijkende analyses meer. 100% betrouwbaare opnames, iedere keer weer.

Scroll voor meer

De Crack Width Analysis is bedoeld als een aanvulling op het assetmanagementsysteem

Jurgen van Kreij

CWAnalysis

Hoe werkt Crack Width Analysis?

Crack Width Analysis is een eenvoudige te gebruiken software module die uit drie onderdelen bestaat:
1. Een app om eenvoudig scheuren vast te leggen
2. Geavanceerde algoritmes om scheuren te analyseren
3. Een dashboard om de gegevens te presenteren. Het is een aanvulling op het asset management systeem

Stap 1: Foto opname

Stap 2: Foto optimalisatie

Stap 3: Scheuranalyse

Stap 4: Resultaten weergave

Stap 1: Foto opname

De inspecteur logt in op de app en richt de camera van de smartphone op de scheur op de constructie. De Crack Width Analysis app is een Native-iPhone app, beschikbaar in de Appstore.

Stap 2: Foto optimalisatie

De CWA app berekent snel zijn positie ten opzichte van de scheur en geeft middels het scherm aan of de opname gemaakt kan worden. De inspecteur maakt met de CWA app de opname van de scheur op de juiste afstand. Vervolgens vraagt de CWA app welke schade geanalyseerd moet worden, wat de inspecteur kan invoeren op het scherm.

Stap 3: Scheur analyse

Na invoer van de analyse wordt op de achtergrond een berekening uitgevoerd door de CWA app. Middels een getraind algoritme zorgt de CWA app voor een objectieve analyse. De foto’s en data worden opgeslagen in de cloud.

Stap 4: Resultaten weergave

De CWA app geeft een samenvatting van het resultaat van de berekeningen, deze wordt op het scherm weergegeven voor de inspecteur. CWA zorgt voor een geavanceerde beeldbewerking ten behoeve van de analyse. Deze analyse is wetenschappelijk onderbouwd.

Dashboard

Bij afname van de Crack Width Analysis wordt er een gebruiksvriendelijk dashboard met een inlog account aangeboden. Ook kan de CWA worden gekoppeld aan ieder assetmanagementsysteen naar wens.

Koppeling met assetmanagementsysteem

De software van CWA kan zowel eenvoudig worden gelinkt naar systemen als ook volledig worden geïntegreerd. De software is ontworpen volgens ISO standaarden. CWA draagt bij aan de ontwikkeling van onderhoudsprogramma's aansluitend op de NEN.

Roadmap

Wij geloven in samenwerking met de juiste partners (doen waar je goed in bent), zodat alle partners hier beter van worden. Wij werken aan open systemen en geloven in best-of-breed oplossingen, waar we focus leggen op een ieders toegevoegde waarde. Crack Width Analysis werkt hierin graag samen met Assetmanagementsystemen.